Социоложката Мира Радева влиза в друго амплоа - като актриса

...
Социоложката Мира Радева влиза в друго амплоа - като актриса
Коментари Харесай

Мира Радева ще представи на варненска сцена постановката Мъжете на Едит Пиаф

Социоложката Мира Радева влиза в друго амплоа - като актриса в моноспектакъла " Мъжете на Едит Пиаф ", който гостува през януари във Варна, научи Moreto.net.

На сцената на Държавен куклен спектакъл - Варна, от 19 часа на 16 януари, тя ще сервира вълнуващата история на известната певица - знак на френския шансон. Тя е подкрепена от Александър Кипров, основал музиката и музикалните акомодации, и от Бойко Илиев, режисьор на спектакъла.

Емоцията на нейните песни, нещастията в нейния живот, изпълнен с драматизъм и обич, Мира Радева пресъздава посредством затрогващи вокални партии, с артистична спонтанност и с точно дозиран синхрон сред музикални и разказвателни етюди. Сменяйки облекла, обувки, шапки, аксесоари, превключвайки от женски в мъжки персонажи и назад и най-много пеейки, Мира Радева с почит построява магнетичния облик на невероятната си героиня, която увлича с бунтарския си сексапил. В спектакъла се материализират нейните срещи, завършения, разочарования, възходи и падения. В него е и силата на една борбена персона, отишла си едвам 48-годишна, само че способна да изпее – “За нищо не скърбя ”… /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР