Социалният антрополог доц. д-р Харалан Александров направи пълна дисекция на

...
Социалният антрополог доц. д-р Харалан Александров направи пълна дисекция на
Коментари Харесай

Харалан Александров: Румен Радев е абсолютно безпомощен и съвършено неспособен да овладее ситуацията - проф. Герджиков прави нещо героично

Социалният антрополог доцент доктор Харалан Александров направи цялостна дисекция на политическата и управническа отпадналост на Румен Радев и изложи причини за какво по-добрата и качествена кандидатура за държавен глава е тази на Анастас Герджиков.

Истината е, че Румен Радев е безусловно беззащитен и напълно некадърен да овладее обстановката. Тоест, той е тъкмо противоположното на тоталитарния водач, който управлява терена. Може би му се желае, само че това са единствено спекулации. Това, което виждаме е, че сигналите са на доста огромна паника, на доста огромно комплициране и на общо взето дълбока беззащитност, сподели Александров пред радио К2.

Дълбоката еднаквост на двете служебни държавни управления беше да анулират това, което ГЕРБ е направило - стопираха автомагистралите, стопираха плановете по общините. Сега чакаме в това спряло безвремие да възникне нещо друго и това, което поражда е КОВИД пандемия и в този момент внезапно се сетиха оня ден, че би трябвало нещо да се предприеме и несъмнено, с голямо забавяне, при извънредно малоумен и естествено наказателен метод, тъй като те конструират света отвесно - има началници, които се разпореждат на подчинените, потеглиха да постановат едни всъщност верни ограничения по допустимо най-неправилния метод и всички ще платим висока цена за това, безапелационен е Харалан Александров.
свързани новини55388на 05.10.2021
Имаме един човек, който излиза от една доста първокласна и удобна позиция на ректор на водещия университет в България, с цел да се хвърли в кална борба и да си аргументи тежки вреди, само и единствено воден от концепцията, че би трябвало да се направи избавително деяние. В този смисъл, този негероично изглеждащ човек прави нещо героично, което мен доста надълбоко ме респектира и по тази причина, несъмнено, избрах да го поддържа. Хората, които има комплицирани мозъци, какъвто е отвън подозрение проф. Герджиков, виждат по-далеч и по-рано от останалите трагичната посока, в която е тръгнало обществото, просто тъй като схващат динамичността и механиката на процесите, доста постоянно неосъзнавани от множеството хора, тръвди Александров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР