Социалните мрежи избухнаха с гневни коментари по повод катастрофата, в

...
Социалните мрежи избухнаха с гневни коментари по повод катастрофата, в
Коментари Харесай

Фейсбук гневен на бащата на президента Радев

Социалните мрежи избухнаха с гневни мнения във връзка злополуката, в която е забъркан бащата на президента Румен Радев - Георги. Във Facebook показват намерено неодобрение си, че е бил изработен опит казусът да бъде затулен, както и че президентът, който упорства за бистрота, не е взел отношение по тематиката, а в това време разяснява всевъзможни злободневни тематики, които не касаят неговата институция.

В обществените мрежи недоволстват и от обстоятелството, че Румен Радев популистки пази правата на инвалидите, макар че държавното управление прави всичко допустимо да им обезпечи нужните надбавки.

Шефът на полицията в Хасково огласи нови детайлности за злополуката с бащата на Румен Радев, президентството с първа реакция! (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Неговият роден татко провокира тежък пътнотранспортен случай, а той не е постъпил доблестно, като български военачалник, и не го е огласил пред обществеността.

Тежък пътен случай с бащата на Румен Радев и мъж с увреждания в Харманли! Тече инспекция (СНИМКА)

Припомняме, че пътният случай е станал предишния петък. Бащата на президента Георги Радев е блъснал инвалидна електрическа триколка.Произшествието е станало преди обяд на кръговото кръстовище на улица “Цар Освободител” и бул. “България” в Харманли. При случая има леко потърпевш човек и леки материални вреди.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР