Социалната мрежа Twitter обяви, че ще започне да отбелязва политическата

...
Социалната мрежа Twitter обяви, че ще започне да отбелязва политическата
Коментари Харесай

Twitter ще дава информация за всички реклами

Социалната мрежа Twitter разгласи, че ще стартира да отбелязва политическата реклама и ще дава повече информация кой я популяризира, съобщи БГНЕС.
Следващата седмица мрежата пуска специфичен уебсайт, на който ще може да се получи информация за всички рекламни известия в Twitter, в това число реклама с политически темперамент. На уеб страницата ще може да се разбере кой пуска съответното известие, от кой момент е и към каква целева публика е ориентирано.
Предвиждат се наказания за нарушение на разпоредбите на рекламата, както и опция за подаване на сигнали против рекламни известия.
Съобщението идва дружно с публично известие от другата най-популярна обществена мрежа в света - Фейсбук, с което мрежата на Марк Зукърбърг разгласи, че тества делене на така наречен нюз фийд на две. Втората половина от нюз фийда е за постове от компании, като това съществено удря по издателите и медиите, които разчитат на обществената мрежа, с цел да продуцират наличие. Намеренията на Фейсбук значат, че тези компании ще би трябвало да заплащат повече за реклама.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР