Социалната мрежа Facebook въвежда нова опция - Manage Activity, която

...
Социалната мрежа Facebook въвежда нова опция - Manage Activity, която
Коментари Харесай

Вече ще трием стари съобщения във Facebook

Социалната мрежа Фейсбук вкарва нова алтернатива - Manage Activity, която разрешава на потребителите да изтриват остарели изявления.

Тази интензивност може да се употребява за по едно и също време заличаване на няколко изявления, а Фейсбук дава обещание, че ще предложи алтернатива за пречистване, която ще улесни намирането на изявления от съответни хора или изявления от избран интервал от време.

Опцията в началото ще бъде налична в мобилното приложение.

Фейсбук твърди, че задачата е „ да се улесни потребителят да приспособява наличието си във Фейсбук, тъй че да дава отговор по-добре на индивида, който той съставлява през днешния ден “.

Например, някои консуматори ще желаят да изтрият част от остарялото си несериозно наличие, когато стартират да работят. Други ще трият неща от профила си, които им припомнят за остаряла обич.

Има разнообразни варианти за заличаване на наличие от стената. Съдържанието, да вземем за пример, може да бъде изпратено до „ кошчето “, т.е. може да бъде неотложно недостъпно за обществеността и да бъде изтрито за непрекъснато след 30 дни. Ръчно изявленията могат да бъдат изтрити незабавно. Публикациите също могат да бъдат архивирани и ще бъдат налични единствено за потребителя на профила.

Опцията Manage Activity е вторият опит на Фейсбук да даде на потребителите повече надзор върху техните данни. Миналата година Фейсбук излезе с инструмента Clear History, който ви разрешава да изтривате данни от търсенето и да разделяте данните на профила от данните от интернет търсенето.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР