Социалната мрежа Екс (X), позната до неотдавна като Туитър, скоро

...
Социалната мрежа Екс (X), позната до неотдавна като Туитър, скоро
Коментари Харесай

Мъск пуска нови абонаментни планове за Екс

Социалната мрежа Екс (X), позната до наскоро като " Туитър ", скоро ще пусне два нови абонаментни проекта, съобщи Българска телеграфна агенция. Първият ще бъде на по-ниска цена, ще разполага с всички налични функционалности, само че при него ще попадат реклами, до момента в който при втория, по-скъп проект, няма да има реклами, заяви ръководителят на " Екс " Илон Мъск в обява в платформата, съобщи Ройтерс.

Мъск, който през октомври 2022 година пое управлението на обществената мрежа, носеща тогава името " Туитър ", се пробва да усили приходите й, като таксува потребителите в допълнение. Той също по този начин приканва рекламодателите да се върнат назад към " Екс ", които прекратиха рекламирането посредством платформата, откакто Мъск уволни множеството й чиновници и разпусна екипите за модериране на наличието.

Мъск призна, че приходите на " Екс " са били наранени и упрекна деятели, че оказват напън върху рекламодателите.

Въпреки че не даде повече детайлности за абонаментните проекти, по-рано тази седмица " Екс " предложи няколко ограничавания за нови консуматори, които не желаят да заплащат в допълнение. Социалната мрежа стартира да таксува новите консуматори с 1 $ в Нова Зеландия и Филипините, тествайки нов абонамент.

Тези, които изберат да не заплащат абонамента, ще могат да подхващат дейности " само за четене ", в това число на изявления, гледане на видеоклипове и следване на сметки. Те обаче няма да могат да харесват изявления, да дават отговор, да разгласяват наново, да цитират или да означават изявления.

Миналата седмица Европейската комисия стартира следствие на Екс, проверявайки дали дава отговор на новите софтуерни правила за нелегално и нездравословно наличие след разпространяването на дезинформация на платформата след офанзивата на " Хамас " против Израел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР