Социалната чайна събира талантливи кулинари и артисти от цялата страна

...
Социалната чайна събира талантливи кулинари и артисти от цялата страна
Коментари Харесай

Социалната чайна във Варна събира талантливи кулинари и артисти

Социалната чайна събира надарени кулинари и актьори от цялата страна за неповторима сладкарска галерия и благотворителен коледен базар в 3 поредни дни - от 21-ви до 23-ти декември. 
Всички доходи от благотворителния базар ще бъдат в интерес на младежите от менторската стратегия на Чайната, която дава първа работа и менторска поддръжка на деца, израснали в домове. По време на кулинарната галерия гостите ще могат да опитат домашни чийзкейкове, бисквити и торти от едни от най-извествените кулинарни блогъри, които безплатно подаряват творенията си в поддръжка на Чайната. 
Артистите и създателите, които ще вземат участие в Чаената Коледа имат друга мотивация, само че всеки един от тях има вяра, че посредством своите творения с изключение на да украси дома на някой човек, би могъл да промени и ориста на някое от децата и младежите, с които Чайната работи. Само тази година в Чайната са почнали работа 8 момчета, израснали без родители, а над 20 са участниците в менторската стратегия, която се организира от подготвени доброволци-ментори. 
В дните от 21-ви до 23-ти декември всеки искащ ще може да подкрепи Чаената Коледа посредством закупуване на ръчно правени творения. Към кулинарната галерия ще има и специфичен коледен ъгъл с над 50 типа чай, греяно вино и джинджифилови сладки за феновете на празничния уют.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР