Социалистите ще решат кой да е лидер на БСП. Така

...
Социалистите ще решат кой да е лидер на БСП. Така
Коментари Харесай

Крум Зарков посочи една от причините за лошия резултат на БСП на изборите

Социалистите ще решат какъв да е водач на Българска социалистическа партия. Така Крум Зарков отговори на въпроса дали той е правоприемник на Корнелия Нинова на челното място на левицата. „ Получавам много сериозна поддръжка отвред и удари от тези уеб сайтове, които са заети да очернят хората. Ще взема решение дали ще се кандидатирам за поста, когато стартира съответната процедура “, сподели в " Тази заран " Зарков. По думите му по-важното в обстановката е съставянето на държавно управление и чак тогава възобновяване на левицата.

„ Няма опълчване сред Румен Радев и Българска социалистическа партия. Според мен една от аргументите за неприятния ни резултат е разминаването на поддръжката на левицата за Радев “, сподели Зарков. Той добави, че дейностите на „ Продължаваме промяната “ са положителни и решението да не се включват ГЕРБ и Движение за права и свободи в договарянията е било вярно.
„ След президентските избори, от понеделник би трябвало да работим за устойчиво държавно управление “, сподели Зарков.

Той добави, че договарянията за кабинет и екипът от левицата, който ще взе участие, зависят от Националния съвет на Българска социалистическа партия. „ Те ще дадат съответния мандат на който преценяват, че би трябвало. След това ще се провеждат екипи, с цел да влезнат в тези договаряния и да допринесем към тях “, сподели още Зарков.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР