Социалистите се събраха на 50-ия си КонгресЧленове на БСП предлагат

...
Социалистите се събраха на 50-ия си КонгресЧленове на БСП предлагат
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: Предлагаме смяна на ръководството на БСП

Социалистите се събраха на 50-ия си Конгрес

Членове на Българска социалистическа партия оферират промяна на управлението на партията. Това съобщи Валери Жаблянов по време на 50-я Конгрес на партията.

“Проблемите на Българска социалистическа партия са доста по-дълбоки и по-сериозни. Българска социалистическа партия загуби голям брой гласоподаватели и престиж пред българското общество, настоящето управление на партията я потопи в кавги, влезе в безсмислени борби с президента. Отслаби партията като цяло. Отчитайки всичко това, се надяваме да откри нужните сили да реализира смяна в управлението на партията, което е главният източник на тази политика ”, сподели Жаблянов, предава

Той уточни водачът на партията Корнелия Нинова като “основният проблем за това Българска социалистическа партия да тръгне по различен път ”.

“Нинова носи главната отговорност за това през днешния ден Българска социалистическа партия да има единствено 25 народни представители и да се употребява с доста ниска степен на доверие. Корнелия Нинова не е единственият проблем, само че е главният, за това Българска социалистическа партия да тръгне по различен път ”, съобщи той.

В планът за решение членове на Българска социалистическа партия оферират освен промяна на управлението на партията, а и промени в метода, по който Българска социалистическа партия излъчва претендентите си за национални правила, както и смяна в идейните си правила, от който изхожда в акцията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР