Социалистът изрази съжаление, че този парламент ще завърши само с

...
Социалистът изрази съжаление, че този парламент ще завърши само с
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: БСП винаги се е борила за интересите на българските граждани

Социалистът изрази страдание, че този парламент ще приключи единствено с трите бюджета от предходната седмица и вероятно през днешния ден със Закона за Бюрото за отбрана на очевидци. „ Загубеното време стана поради всички неразбирателства - едни сред партиите, второ поради управлението на този парламент, имам предвид Ива Митева. Месец и половина ние не създадохме съответните комисии в Народното събрание, с цел да стартират да се преглеждат вкараните законопроекти. Тези комисии бяха основани в последния миг и това беше едно огромно изгубено време, в което просто изслушвахме министри, само че нямахме опция да вършим законодателна самодейност “, разяснява Мирчев.

По отношение на третия мандат депутатът от Българска социалистическа партия изясни, че процесът е бил напълно транспарантен и левицата се пробвала да води диалози с така наречен “партии на митинга “.

„ Българска социалистическа партия ще участваме в днешното пленарно съвещание. В това Народно заседание, въпреки че не успяхме да създадем болшинство, което да излъчи държавно управление, има съществено болшинство във връзка с нуждата от промяна в правосъдната система. Тази промяна би трябвало да се случи и съвсем всички проблеми в публичното ни, икономическото ни и всякакво друго развиване идват от това, че ние нямаме ефикасна правосъдна система. Това би трябвало да се случи и Българска социалистическа партия ще го поддържа. “ Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова в ефира на БНР.

Тя бе безапелационна, че в това Народно заседание Българска социалистическа партия е показала оптималната отговорност, внасяйки всички законопроекти, които подхождат на предизборната платформа на левицата: „ Българска социалистическа партия прояви цялата си отговорност, приемливост и диалогичност. Направихме всичко допустимо да може да има естествен разговор и да се случи държавно управление, което да стабилизира Народното събрание и да можем да свършим всички тези нещо, а не да се случват в “12 без 5 “, уточни социалистът.

По отношение на поддръжката за президента Радев Ирена Анастасова съобщи: „ Българска социалистическа партия има решение на Националния съвет, че ще поддържа президентската двойка Радев-Йотова. При нас до 2-3 дни започват събрания на низовите ни организации за номиниране на народни представители и президент “, разяснява тя като съгласно нея организациите на левицата ще препотвърдят решението за поддръжка на президента Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР