Sophie Habboo бързо се превърна в икона на стил, откакто

...
Sophie Habboo бързо се превърна в икона на стил, откакто
Коментари Харесай

Гащеризонът на Sophie Habboo от Coast има намаление с над 50%

Sophie Habboo бързо се трансформира в икона на жанр, откогато се появи за първи път на нашите екрани в Made in Chelsea. Русокосата хубавица, на 30 години, която в този момент е омъжена за другата си възпитаничка на MIC Джейми Лейнг, инцидентно има прелестна сбирка от известния лейбъл Coast - и сега можете да я пазарувате за по-малко.

The Sophie Habboo x Крайбрежната гама към този момент изчезва от рафтовете, само че има един съответен продукт, който желаеме да прибавим към личните си кошници: мрежест гащеризон с извит челен корсет. Обикновено коства 119 английски лири, това елементарно произведение е понижено с впечатляващите 55% - което значи, че в този момент е 54 английски лири.

Гащеризонът с усукано деколте включва елече с кости и мрежест панел, което го прави по едно и също време грациозен и сетивен. Изработен от равен крепиран материал, той има тънък искра на гърба и се спуска меко върху силуета ви, създавайки свършек, който притегля фигурата. Понастоящем можете да го купите в английски размери осем, 10,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР