Соня Миклай е новият главен управител на Германо-Българската индустриално-търговска

...
Соня Миклай е новият главен управител на  Германо-Българската индустриално-търговска
Коментари Харесай

Соня Миклай: новият главен управител Германо-Българската индустриално-търговска камара

Соня Миклай е новият основен шеф на " Германо-Българската индустриално-търговска камара " от 1 март 2024 година

Тя поема поста от доктор Митко Василев, който бе отпред на организацията последните над 30 години. Новият шеф на ГБИТК от 10 години е част от интернационалната мрежа на немските външнотърговски камари ( AHK ), натрупвайки интернационален опит в Египет и Тунис на разнообразни управителни позиции. През последните пет години Соня Миклай управлява звеното за услуги " DEInternational " към Германо-Арабската индустриално-търговска камара в Кайро.

През 2019 година става представител на Свободна страна Бавария в Египет. Соня Миклай има дълготраен опит в сферите - стратегическо ръководство, интернационално бизнес съдействие, продажби, ръководство на планове и развиване на активността по представителството на немски панаирни сдружения.

Обучавала се е в Софийски университет " Св. Климент Охридски " по стратегия Еразъм и е била част от екипа на ГБИТК в интервала от 2006 до 2008 година Владее немски, български, британски и френски език.

Соня Миклай ще продължи да работи за развиването на германо-българските стопански връзки и за реализиране на стратегическите цели на организацията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР