Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукЧудовищни разкрития за схеми и

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукЧудовищни разкрития за схеми и
Коментари Харесай

Чудовищни разкрития за схеми и кражби, далавери и корупция. Ние ги разкриваме. Те не разследват

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Чудовищни разкрития за схеми и обири, далавери и корупция.

Ние си пишем. Те не четат.

Ние ги разкриваме. Те не проверяват.

Ние ги питаме. Те не дават отговор.

Темида в България не е с превръзка на очите. Тя е с избодени очи, изтръгнат език, откъснати уши.

Грозно е. Но е истина.

Вижте какво става в последно време. Александър Йоловски – министър на ведомството, което има сериозно значима роля за честността на вота – е защитаван от защита. Защо? Защото Кирил Петков го е заплашвал и той се е почувствал заплашен. Това е разказал министърът в Комисията за противопоставяне на корупцията и в Софийска градска прокуратура. Освен това е обяснил по какъв начин Кирил Петков и Божидар Божанов са го притискали да уредят свои компании за едни 640 милиона лв..

Всеки ден по 3 пъти запитвам прокуратурата: извикани ли са на разпит Кирил Петков и Божидар Божанов. Отговор? Не! Защо, бе?!

Принизиха държавното обвиняване до смешен сериал на гаражна телевизия. Отдавна е по този начин. От времето на Сотир Цацаров.

Значи, единственият път, когато Кирил Петков беше извикан на разпит – това стана, тъй като Радостин Василев се беше оплакал, че го е заплашвал, откакто серийният отстъпник огласи “оня запис ” от среднощното съвещание на Народно събрание на Политическа партия. После Руди Гела се отхвърли и всичко по вода потече. Просто за малко време епилираният женомразец се порадва на компанията на мускулестите охранители от НСО.

Ако и в този момент извикат Кирил Петков, единствено тъй като Александър Йоловски се е стресирал от въпроса: “Ти деца имаш ли?! ”, а пък след това министърът се отхвърли от думите си … аман от тези бутафории и перверзии.

Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да бъдат извикани на “Черковна ” за газа, за медиаторите, за фактурите на “Газпром ”, за оръжейните покупко-продажби, за дерогацията, за “Лукойл ”, за “Божурище ”… защо ли още не.

Сарафов мълчи. Пеевски не му е разпоредил да приказва. Той си знае за какво. Нещо изчаква. Харвардците са печени за покупко-продажби. Затова не ги викат на разпити.

Жална ни майка. Законът е ширпотреба. Правосъдието е за персонална приложимост. Парите са основен прокурор и висш арбитър. Справедливостта е окована в мазето на Съдебната палата.

П.П. От прокуратурата ми дадоха отговор: нищо няма да споделяме преди изборите. Та вие нищо не казвате и след изборите! Може би по тази причина препускаме от избори в избори.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР