Соня е майка на две деца, гримьорка и лайф коуч,

...
Соня е майка на две деца, гримьорка и лайф коуч,
Коментари Харесай

Често тези красиви момичета са бъркани със сестри, но истината е, че... СНИМКИ

Соня е майка на две деца, гримьорка и лайф коуч, като постоянно слуша похвали по собствен адрес. Все отново тя към момента е взимана за младо момиче.

Само ирландката да излезе на разходка със своята 21-годишна щерка Рене и незабавно някой ще попита девойките, дали не са близначки.

И в действителност, гледайки двете представителки на нежния пол, надали някой би могъл да се сети, че двете имат голяма възрастова разлика.


40-годишната Соня е потресаващата русокоска на фотографията горе. Гримьорката признава, че се радва на реакциите на хората, когато им споделя, че със "сестра ѝ " имат разлика от 19 години във възрастта.

Естествено, по-късно тя би трябвало да дава отговор на въпросите, свързани с тайните на безконечната ѝ младост. Блондинката споделя, че работата ѝ оказва помощ да поддържа форма.

"Обичам да подкрепям формата си. Затова три пъти в седмицата съм във фитнеса. Всеки ден върша йога и медитирам. Също по този начин работя с млади девойки, това доста оказва помощ ", признава Соня.


Естествено, единствено със порт и духовни практики не става. Соня счита, че грижата за кожата също е доста значима.

За да поддържа лицето си в идеално положение, дамата употребява единствено скъпа козметика и постоянно годи на процедури, да вземем за пример с микроигли.

Вечно младата майка също описа, че щерка ѝ оказва помощ да си избира стилни облекла и като цяло хубавицата има хубави гени.

"Въпреки това, аз откровено имам вяра, че положителната кожа зависи от метода на живот, вярното хранене и количеството вода, която вие пиете ", споделя Соня.


Сона е млада освен на разположение, само че и по душа. Благодарение на това тя има идеални връзки с щерка си.

Момичето споделя, че те са същински приятелки. Могат да се разхождат дружно, да вървят по магазините, да разискват гаджета.

нощните клубове обаче към този момент не са мощния магнит, който са били в предишното Соня избира да си прекарва свободното време вкъщи в спокойна конюнктура.

"Достатъчно съм се находила, когато бях на двадесет и нещо. Сега е по-добре да си седнал съм вкъщи и да употребявам почивните дни на макс - прекалено много съботи и недели бяха изразходвани на вятъра ", счита Соня.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР