Sony ще предложи крими драмата с отворен свят Mafia 3

...
Sony ще предложи крими драмата с отворен свят Mafia 3
Коментари Харесай

Mafia 3 и Dead by Daylight безплатни с PlayStation Plus през август

Sony ще предложи крими драмата с отворен свят Mafia 3 и мултиплейър хоръра Dead by Daylight като безвъзмездни игри за PlayStation Plus през август 2018 година
Mafia 3 на 2K Games и Hangar 13 продаде над 4.5 милиона копия от Mafia III по време на дебютната ѝ седмица, което я прави най-бързо продаваната игра в историята на издателя. Тя ни показа историята на ветерана от Виетнамската война Линкълн Клей, който отмъщава на мафията. Действието се развива през 1968 година в Ню Орлиънс и сюжетът дава обещание една „завладяваща история в рисковия свят на проведената престъпност“.

Асиметричният мултиплейър хорър Dead by Daylight пък излезе на облага за седмица. Играта на Starbreeze продаде четвърт милион бройки единствено за една седмица, което е разрешило на играта да си върне вложените в нея пари за толкоз къс период. В нея група от четирима играчи се пробват да избягат от един палач, следен от различен състезател.

PlayStation 3 геймърите получават ролевата игра Bound by Flame и аркадния шутър Serious Sam 3: BFE . Феновете на PlayStation Vita знаят две неща – Vita means life и това, че ги чака тъчскрийн екшъна Draw Slasher и тактиката Warhammer 40,000 Space Hulk като част от техния абонамент за PS Plus.

Ако имате PlayStation VR, може да свалите хоръра Here They Lie на Tangentlemen. Играта Knowledge is Power също е безвъзмездна и желае приложението PlayLink.

Всичките осем игри стават безвъзмездни през PlayStation Plus от 7 август.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР