СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Гонзага изигра почти перфектно второ

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Гонзага изигра почти перфектно второ
Коментари Харесай

В мартенска лудост Гонзага изигра почти перфектно второ полувреме, за да победи Канзас с 89-68

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Гонзага изигра съвсем съвършено второ полувреме, разбивайки игра напред-назад с 15 -0 мач в събота, с цел да се отдръпна от Канзас за победа с 89-68 и да удължи най-хубавата си поредност от гостувания в Sweet 16 до девет.

Антън Уотсън вкара 8 за 11 за 21 точки един следобяд когато общо взето всеки с военноморска фланелка беше звезда, изключително след полувремето.

Петият подложен Загс (27-7) направи първите си пет тройки от второто полувреме, без да пропуща от далечно разстояние до Оставаше 1:30 и мачът от дълго време беше навлязъл в удължено време за отпадък.

Екипът на Марк Фю ще направи постоянното си пътешестване до втория уикенд, с цел да играе с спечелилия от неделния мач сред Пърдю и Юта Стейт.

Нолън Хикман приключи със 17 точки за Zags, а огромният човек Греъм Айк имаше 15 точки и девет битки, като се изправи против Хънтър Дикинсън от KU, който приключи с тихите 15 точки. Накара всички Булдог да наподобяват добре Райън Нембхард, който се оправи с тежка пукотевица в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР