СОЛТ ЛЕЙК СИТИ — Мъж, обвинен в фалшифициране на смъртта

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ — Мъж, обвинен в фалшифициране на смъртта
Коментари Харесай

Мъж, обвинен във фалшифициране на смъртта си, за да избегне обвинения в изнасилване в Юта, отрича, че е заподозреният на изслушването

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ — Мъж, упрекнат в подправяне на гибелта си и бягство от Съединени американски щати, с цел да избегне обвинявания в обезчестяване в Юта, отхвърли на явяване в съда във вторник, че той е обвиненият и с явен английски акцент назова обвиняванията, че не споделя същинското си име, „ цялостни клюки “.

Никълъс Роси, чийто прав Името е Никълъс Алахвердиан, е упрекнат в изнасилването на 21-годишна жена в Орем, Юта, през 2008 година, споделиха прокурорите. Той не беше разпознат като обвинен до към десетилетие по-късно заради струпване на комплекти за ДНК проби в лабораторията за престъпност на щата Юта.

36-годишният Роси беше екстрадиран от Шотландия по-рано този месец. Той се разпознава във вторник като Артър Найт Браун и даде рождена дата на английски британски – като първо уточни деня, последван от месеца и годината – която е друга от тази на Роси, съобщи KSTU-TV.

Той се появи от пандиза посредством видео, носейки кислородна маска и не се пледира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР