Солидно почерпен с алкохол водач на МПС, след като успя

...
Солидно почерпен с алкохол водач на МПС, след като успя
Коментари Харесай

Спипаха шофьор с 4,79 промила, а той пита: Жив ли съм още?

Солидно почерпен с алкохол лидер на МПС, откакто съумя безпроблемно да преодолее правата Чорбаджийско – Пенковци, бе посрещнат от пътни служители на реда на метри от вкъщи му.

А когато видя на екрана на дрегера „ 4,79 промила алкохол “, изражението на лицето му доби типа на човек, който се пощипва по бузата и обезпокоително пита: Жив ли съм още?, оповестява 24rodopi.com, цитирайки осведомени със случая на хванат лидер с рекордно количество алкохол в кръвта.

В 16.59 часа на 4 декември 2017 година в село Пенковци бил спрян за инспекция лек автомобил „ Пежо 405 “, ръководен от Ф. М. Пътните служители на реда усетили мощен аромат на алкохол и уведомили дежурния в полицейското ръководство в Кирково, а след това поканили лидера до патрулния автомобил за инспекция за приложимост на алкохол. Дрегерът отчел съществуване на 4,79 промила алкохол.

Нарушителят бил отведен с патрулния автомобил до РУ-Кирково, където му съставили акт и му издали ваучър за здравно проучване в ЦСМП-Кърджали. Той подписал без несъгласие и бил конвоиран с полицейския автомобил до регионалната болница. От осъщественото химическо проучване било открито съществуване на 1,51 % етилов алкохол в кръвта.

Съдът осъжда безработния Ф. Ш. М. на наказване „ Лишаване от независимост “ за една година, чието изтърпяване се отсрочва за период от 3 години. Наложена му е и „ санкция “ в размер на 200 лв..   Ф. Ш. е лишен от право да ръководи МПС за период от една година.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР