Солени глоби са наложени на двама джигити, ударили рекорда за

...
Солени глоби са наложени на двама джигити, ударили рекорда за
Коментари Харесай

Рекордни глоби за джигити, натискали до дупка газта на пътя Враца-Мездра

Солени санкции са наложени на двама джигити, блъснали върха за превишена скорост във Враца през 2018 година, научи BulNews.bg
Оказва се, че водачите най-вече натискат педала на газта на пътя за Мездра. Данните на Министерство на вътрешните работи демонстрират, че Е-79 при разклона за село Моравица е секторът с най-висока централизация на нарушавания на скоростния режим в региона. Именно тук за снимани и двамата рекордьори за миналата година.
Първият извършител е получил фиш за 1100 лв. санкция. Той юркал возилото си със скорост от 190 км в час при ограничаване 90. С 4-цифрена сума се е разделил и неговият подгласник в класацията. Той е засечен да кара със 180 км/ч на същото място. За това наслаждение той е отнесъл фиш от 1000 лв..
Внушителни доходи от санкции са събрали пътните служители на реда от Враца през 2018-а. Близо 3 млн. лева е цената на връчените предходната година на нередовните водачи фишове. 6 634 на брой пък са издадените актове през годината, само че към момента няма информация за точната им стойност.
Събраните пари обаче не влизат в касата на пътната полиция във Враца. Средствата отиват непосредствено в държавния бюджет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР