Софтуерът, купен наскоро за Главна дирекция Борба с организираната престъпност

...
Софтуерът, купен наскоро за Главна дирекция Борба с организираната престъпност
Коментари Харесай

Новият софтуер за ГДБОП е за сваляне на информация от вече иззети устройства

Софтуерът, платен неотдавна за Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) за 18 хиляди лв., е за събаряне на информация от към този момент конфискувани мобилни устройства, на хора с повдигнато досъдебно произвеждане. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Валентин Радев. 

Колкото повече информация може да добиваме по този легален метод, толкоз по-добре за сигурността на жителите. На Министерство на вътрешните работи това му е работата - да се грижи за сигурността ни, сподели Радев.

По-рано през днешния ден в Народното събрание от Българска социалистическа партия желаеха оставката му за опцията КАТ да ревизира отговорностите и на пасажерите в колите, Радев сподели, че оставката му се желае единствено от един човек. Промените в Закона за придвижване по пътищата, където са отговорностите на КАТ, са признати през февруари и са обсъждани и от депутатите от Българска социалистическа партия, добави той.

Колкото повече ни наблюдават законно, толкоз по-добре за сигурността на жителите, разяснява Радев. 

По му няма нищо ненужно, което да визира ползите на хората. „ Аз си разреших да кажа още, че колкото повече такава информация можем да добиваме по този метод – легален, толкоз по-добре за сигурността на жителите. На Министерство на вътрешните работи това му е работата - да се грижи за общата сигурност в страната. Надявам се към този момент да работят с този програмен продукт сътрудниците и да го владеят добре. Това е добре за всички жители “, разяснява той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР