Софийският общински съветник Иван Алексиев, който напусна Възраждане, е бил

...
Софийският общински съветник Иван Алексиев, който напусна Възраждане, е бил
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Общинарят Иван Алексиев пребит от люлински бандити?

Софийският общински консултант Иван Алексиев, който напусна " Възраждане ", е бил атакуван и пребит в четвъртък по обяд пред блока си. Според него, офанзивата е дело на някогашните му съпартийци, само че съгласно хора, които го познават - на бандити от кв. " Люлин ". Те описаха пред Lupa.bg, че общинарят посещавал казина, не всеки път печелил и му се наложило да вземе пари от локални мутри. Дали това е правилно, проверяващите би трябвало да открият. 

Иван Алексиев твърди, че се е разделил с " Възраждане ", защото партията не е финансирала акцията му. И когато стана общински консултант, постави клетва като самостоятелен. Именно за това той счита, че негови някогашни партийни приятели са му спретнали багра. " Вече е имало опасност от управлението, че ще бъда погубен, пребит ", твърди Алексиев. 

" Отидох на работа с метрото, мина сесията на общинския съвет. Около 11,30  минавайки около моя блок, стопирах да приказвам с един дядо. Минаха двама мъже с маски, напръскаха ме със спрей и започнаха удари ", описа той.

Според обзор в Медицинска академия той има травми по лицето и скалпа.

Ексдепутатът от " Възраждане " Деян Николов отхвърли обвиняванията на самостоятелния общинар. В профила си във фейсбук Николов дефинира изказванията на Иван Алексиев като клюка. Според него Алексиев търси медийно внимание и метод да осребри политическото си въздействие.

Николов акцентира, че позицията на " Възраждане " по този въпрос е ясна. По думите му против Иван Алексиев ще бъде заведено дело за клюка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР