Софийският общински съветник Иван Алексиев, който напусна Възраждане“, е бил

...
Софийският общински съветник Иван Алексиев, който напусна Възраждане“, е бил
Коментари Харесай

Нападнаха и биха общинския съветник Алексиев, отцепник от „Възраждане“. Той подозира бившите си съпартийци

Софийският общински консултант Иван Алексиев, който напусна „ Възраждане “, е бил атакуван и пребит в четвъртък по обяд пред блока си. Това описа той пред Би Ти Ви.

„ Отидох на работа с метрото, мина сесията на общинския съвет. Около 11,30 минавайки около моя блок стопирах да приказвам с един дядо. Минаха двама мъже с маски, напръскаха ме със спрей и започнаха удари “, описа той.

Според обзор в Медицинска академия той има травми по лицето и скалпа.

Алексиев подозира за нападението някогашните си съпартийци от „ Възраждане “. Той напусна партията след локалните избори, в които бе и претендент за областен кмет на „ Люлин “.

Имаме разлики с управлението, а не ни се разрешава да създадем нещо. „ Кметската акция беше с нула лв., ние си заплатихме всичко, а партията не ни поддържаше “, даде образец за различията си с националистите Алексиев.

Преди нападението общинският консултант е бил заплашван от националното управление на партията. Но не пожела да каже кой го е заплашвал.

„ Казваха ми, че ще бъда погубен “, обясни Алексиев. Заплахите му били отправени по време на партийни събрания и сллед това му били предадени.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР