Софийският градски съд отложи заседанието по делото срещу бившия шеф

...
Софийският градски съд отложи заседанието по делото срещу бившия шеф
Коментари Харесай

Вальо Топлото поиска служебен адвокат

Софийският градски съд отсрочи съвещанието по делото против някогашния началник на " Топлофикация-София " Валентин Димитров, прочут още като Вальо Топлото, съобщи БГНЕС. Причина за това стана, че юристът на Димитров е почнал работа на държавна работа и е прекратил работата си като юрист. Друга причина беше неявяването на движимостите лица и това, че банково-лингвистичната експертиза към момента не е подготвена.

``
реклама

В зала някогашният шеф на сдружението проплака, че няма пари, с цел да си наеме нов юрист и помоли да му бъде назначен длъжностен. От съда изиска това да бъде Илиян Павлов, който познавал делата, водени против него. На това искане прокурорът по делото сподели, че е неприемливо съдът да заплаща с държавни пари за персонална отбрана. На тези думи, Вальо Топлото отвърна, че желае тъкмо този юрист за да не се проточва делото.

Въпреки недоволството на прокурора, съдията се съобрази с настояването на Валентин Димитров и се разпореди при опция точно Илиян Павлов да бъде назначен за длъжностен бранител на Димитров.

Следващото съвещание на Софийски градски съд е планувано за 27.06.2019 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР