Софийският градски съд отказа да пусне от ареста Димитър Любенов,

...
Софийският градски съд отказа да пусне от ареста Димитър Любенов,
Коментари Харесай

Съдът отказа да пусне убиеца с поршето, не му харесвало в ареста

Софийският градски съд отхвърли да пусне от ареста Димитър Любенов, провокирал тежката злополука на околовръстното. При случая на 25 септември почина френски жител. Други двама пострадаха.
В молбата до съда отбраната на Любенов показва, че в случай че мъжът е на независимост, той няма да затрудни следствието, а и към този момент няма заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.
Случаят нашумя и поради това, че патрулен автомобил е ескортирал Любенов, който се е движил с превишена скорост. Колата на Министерство на вътрешните работи се е движила в локалното платно. Виждайки удара, за който Любенов е упрекнат, патрулният автомобил стопира и се връща на заден ход към един километър. Това се открива от GPS-a на колата на Министерство на вътрешните работи. Веднага по-късно същият патрулен автомобил се връща на мястото на злополуката, само че не по своя самодейност, а тъй като към този момент е подаден сигнал от очевидци на случая.
От записи от разнообразни камери преди случая се вижда по какъв начин патрулният автомобил с полицейски чиновници се движи зад колата на Димитър Любенов. Между обсега на двете камери GPS-ът на патрулния автомобил демонстрира, че е имало прекъсване за към три минути. То обаче е на място, на което няма покритие от видеонаблюдение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР