Софийският градски съд освободи 15-годишния Даниал Бейкверди, който през август

...
Софийският градски съд освободи 15-годишния Даниал Бейкверди, който през август
Коментари Харесай

Съдът освободи момчето, намушкало с нож свой съученик в Надежда

Софийският градски съд освободи 15-годишния Даниал Бейкверди, който през август намушка с нож момче в столичния квартал " Надежда ". Това се случи на междуетажна площадка в жилищния блок на раненото 16-годишно момче, заяви Нова телевизия.

Малко след нападението причинителят беше арестуван край мястото на случая, а в интернет изтече запис с неговите признания. Като причина за осъществяване на закононарушението Даниал показва онлайн тормоз.

Пред съда младежът съобщи, че съжалява за стореното и помоли да бъде освободен от ареста, където бил подложен на тормоз от страна на съкилийниците си. Те го биели и заплашвали, че ще посегнат на родителите му.

Магистратите взеха поради положителната характерност на младежа, която се удостоверява от триумфите му в учебно заведение и от усещанията на неговите преподаватели, които го дефинират като умерено и неконфликтно момче.

Освен това съдът реши, че престоят от два месеца в ареста на подрастващ, без други прегрешения, е задоволителен и му наложи идната по тежест мярка за неотклонение - контрол от контрольор на Детска педагогическа стая.

Решението може да бъде обжалвано или протестирано в 3-дневен период.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР