Софийският апелативен съд разпита една от свидетелките по делото срещу

...
Софийският апелативен съд разпита една от свидетелките по делото срещу
Коментари Харесай

При поредната експертиза: Не откриха ДНК от Семерджиев по въздушната възглавница

Софийският апелативен съд разпита една от свидетелките по делото против Георги Семерджиев за злополуката на столичния бул. " Черни връх ", където починаха две девойки.

Съдът разпита Велина Аршинкова при закрити врата по нейно искане поради откриване на условия от персоналния живот. Свидетелският ѝ роман продължи към час, а по-късно стана ясно, че тя не е карала колата, а е била на задната седалка. Според нея не е карал и обвиненият Георги Семерджиев.

Аршинкова твърди, че автомобилът е бил ръководен от трето лице - непозната за нея жена. Предполага се, че това е Елена Йорданова. По думите на Семерджиев това е втората свидетелка по делото.

Въпросната Елена Йорданова обаче досега не се е явявала пред съда, нито е била открита на посочения адрес. Апелативният съд ѝ даде последна опция да се яви на идващото правосъдно съвещание. Ако тя не го направи, ще бъде заличена от листата със очевидци по делото.

А в това време стана ясно, че при следващата експертиза на въздушната възглавница не е открита никаква ДНК на Семерджиев. Според юриста на околните на едно от убитите девойки това е следващият опит за отсрочване на делото, а идващото съвещание ще бъде на 6 март.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР