Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на жестоко

...
Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на жестоко
Коментари Харесай

Съдът пусна под парична гаранция свекъра на жестоко убитата Евгения

Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на грубо убитата Евгения Владимирова.

Макар и на 20 октомври Пламен Владимиров да бе като съизвършител на сина си, през вчерашния ден съдът е почел жалбата му против мярката му за неотклонение " задържане под стража ".

Към момента претекстовете на апелативните съдии Китипова, Любомиров и Веселин Пенгезов не са ясни, оповестява Българска национална телевизия.

Основният претекст на Софийският градски съд да задържи Пламен Владимиров в ареста дружно със сина му Орлин беше тежкото наказване, което му е несъмнено. Мотивите за доживотния затвор за татко и наследник Владимирови към момента не са оповестени.

След края на делото обаче съдията докладчик изясни решението си за присъдата обстоятелството, че Пламен Владимиров е имал задоволителен житейски опит и положителни връзки със сина си, с цел да предотврати убийството, вместо да оказва помощ в укриването натрупа и изтриване на доказателствата за закононарушението.

Тежката присъда на Софийския градски съд за убийството на Евгения се апелира от подсъдимите пред Софийския апелативен съд.
 Обвиненият за убийството на откритата в куфар Евгения Владимирова направи признания
Обвиненият за убийството на откритата в куфар Евгения Владимирова направи признания

Двамата се сбили и паднали на земята, тя блъснала главата си в долап

Припомняме, 33-годишната след изгубването си на 13 октомври 2021 година, а месец по-късно тялото й бе край София. Първоначално Орлин Владимиров поддържаше версията, че брачната половинка му отишла на фитнес, след което трябвало да се види с приятелки, само че по този начин и не се появила на срещата. Той даже взе присъединяване в издирването на изчезналата жена.

На 20 октомври делото против Орлин и Пламен Владимирови завърши на първа инстанция с неоправдателна присъда .

18-и състав на Софийския градски съд призна Орлин Владимиров за отговорен, че на 13 октомври 2021 година е умъртвил съзнателно Евгения по изключително непосилен метод.

Съпругът на Евгения - Орлин Владимиров, апетитен за физическия причинител на убийството, и неговия татко получиха доживотни присъди.
 Убиецът на откритата в куфар Евгения получи доживотна присъда
Убиецът на откритата в куфар Евгения получи доживотна присъда

Неговият съизвършител получи същото наказание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР