Софийските отбори Амиго Северозапад“ и Юнайтед“ ще премерят сили за

...
Софийските отбори Амиго Северозапад“ и Юнайтед“ ще премерят сили за
Коментари Харесай

Финалът на Каменица Фен Купа 2022 ще се проведе в Пловдив на 10-и и 11-и септември

Софийските тимове „ Амиго Северозапад “ и „ Юнайтед “ ще премерят сили за огромната премия дружно с останалите 10 тийма от районното класиране.

В началото на юли комплекс „ Спортна София 2000 “ в ж.к. „ Зона Б-5 “ приюти цели 113 футболни тима, които спортсменски демонстрираха футболните си умения. На зеления терен се разигра същинско дерби, почтено за възторженостти. То приключи с безапелационна победа за футболен клуб „ Амиго Северозапад “ с резултат 5:2. На стълбата с второто място се качи тим „ Юнайтед “, който също продължава напред към финала, а третото място отиде при два тима. Това са „ Младежите “ и „ Малки пристрастености “.

Два месеца, които засвидетелстваха хъс, жадност за победа, спортменство, другарство и най-много любовта на българина към футбола и красивите страсти, с които върви на разположение.

Сега насочваме взор към огромния край на Каменица Фен Купа 2022, който ще се организира уикенда на 10-и и 11-и септември в Пловдив – родният град на Каменица.

Той ще бъде открит с публична гала още в събота, където почетни посетители на събитието ще бъдат от ръководството на Каменица, Общината, локални футболни звезди и Божидар Искренов – Гибона.

Една от специфичните изненади, които са приготвили уредниците, ще е „ Звезден мач “. Той ще се организира сред тим, образуван от митове на града и различен, който ще се сформира от по един състезател от всички 12 класирали се тийма досега.

Самите те ще схванат на място посредством чоп против кого ще се изправят в ревностна конкуренция за огромната премия, позволяваща на тима първенец да вземе присъединяване в клубно-европейското първенство  EMF Euro Cup 2022 , което ще се организира в Hajdúszoboszló, Унгария, в интервала 14-18 септември.

Разбира се, още веднъж ще бъдат връчени и индувидуални награди за „ Звезда на шампионата “ и „ Голмайстор и феърплей “, чиито горди носители ще си тръгнат с голям брой предметни награди от обичаната спортна марка на България - H8S Hristo Stoitchkov, както и с такива от марката Givova.

На томболен принцип един от всички участници с купата „ Най-добър вратар “ от всички районни шампионати досега, ще завоюва посещаване на мач на британския народен тим по футбол на стадион Уембли с включен самолетен билет, нощувка в центъра на Лондон и билет за мача. Тази специфична премия е обезпечена от сътрудниците на КФК -  Българска асоциация мини футбол (БАМФ ).

Очаква се уикендът 10-и и 11-и септември да премине в доста футбол, занимания за всички членове на фамилията, страхотни награди, бира и храна, които ще чакат всички фенове на положителното въодушевление. 

А какво още са ни подготвили от Каменица Фен купа и техните сътрудници от БАМФ ще разберем напълно скоро. Дотогава следете всички вести към шампионата на формалната Фейсбук страница https://www.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram kamenitzafancup.

Наздраве за споделените моменти и огромните спечелили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР