Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния Васил Михайлов

...
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния Васил Михайлов
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник с две нови обвинения

Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 19-годишния Васил Михайлов за две закононарушения, осъществени в Перник, оповестиха от прокуратурата.

Сега той е упрекнат за това, че на 12 май 2022 година към 01.00 часа, наоколо до детска площадка в Перник, се е заканил с ликвидиране на мъж и го е удрял в главата с корав предмет, който още не е открит от проверяващите. Пострадалият е получил лека телесна щета.

Деянието е осъществено по хулигански подбуди – на обществено място, без потърпевшият да е провокирал обвинения, означават от прокуратурата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 131, алинея 1, т. 12, вр. член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “.

Михайлов е обвинен и по друго досъдебно произвеждане за  нанасяне на телесни повреди, закана с ликвидиране и безчинство. Разследването по него е завършило с внасяне на обвинителен акт в Софийския областен съд.

В края на предходната година стана известно, че синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил отива на съд за осем закононарушения. В момента той се намира в ареста. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР