Софийската районна прокуратура обвини 37-годишния Захари Шулев, проявил особена жестокост

...
Софийската районна прокуратура обвини 37-годишния Захари Шулев, проявил особена жестокост
Коментари Харесай

Обвиниха мъжа, проявил особена жестокост към куче в Карпузица

Софийската районна прокуратура упрекна 37-годишния Захари Шулев, показал особена свирепост към куче, оповестиха от държавното обвиняване.

 Задържаха мъж, издевателствал над куче в столичен квартал (видео) Виж още

Оттам информират, че са събрани доказателства, че за времето от 23:45 часа на 23 октомври до 02:42 часа на 24 октомври в софийския квартал " Карпузица " обвиненият с букви З.Ш. е предизвикал тежко или трайно увреждане на животното, като действието е осъществено по изключително непосилен за него метод.

Мъжът остава в ареста за 72 часа. Предстои прокуратурата да изиска непрекъснатия му арест.

Ако бъде приет за отговорен 37-годишния Захари Шулев, го грози отнемане то независимост от 1 до 3 години и санкция в размер на от 2000 до 5000 лева

В четвъртък вечерта се организира митинг пред дома на мъжа в квартал " Карпузица " в София. На място дойдоха хора от разнообразни краища на страната. Събралите се настояха за бърза реакция от институциите и заслужено наказване. Соченият за причинител на престъплението  има престъпна регистрация за шофиране в нетрезво положение.

Кучето Мечо е намерено в безпомощно положение. " Имаше порезни рани, челен строшен крак, други пострадвания и отоци. Всички хора, които познават кучето, споделят, че това не е индивидуален случай на побой над Мечо ", изясни Пламена Дочева от Animal Rescue.

Тази заран пред приказва дамата, подала сигнал до Animal rescue за кучето и жестокостта, която му е била породена. Тя не е познавала мъжа, преди да откри Мечо " пребит и в ужасяващо положение, оповръщано ". По думите й всички хора от квартала знаели за действията на мъжа, само че се страхували и мълчали.

Жената описа, че е изчезнало и друго куче от квартала - Макс. Хората в " Карпузица " и различен път са ставали очевидци на принуждение над животни - бесени котки, разчленени кучета, споделя още дамата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР