Софийската организация на БСП , която е най-голямата в страната

...
Софийската организация на БСП , която е най-голямата в страната
Коментари Харесай

Софийската организация на БСП показа единство и мобилизация за силна кампания

Софийската организация на Българска социалистическа партия, която е най-голямата в страната,проведе среща с водача на партията Нинова  и водачите на листите в 23 и 24 МИР Христо Проданов и Георги Свиленски.
Над 500 души от всички 24 региони на София се събраха в огромната зала на ВИАС. Председателите на районните организации застанаха дружно с управлението на софийската организация, водачите на листите и претендентите в тях, единни и мобилизирани за акцията.
" Това не е акция за обещания, а акция за доклад. Нека хората ни правят оценка не по красиви думи, а по резултати от съвършеното за тях. Благодарение на БСП  децата имат безвъзмездни детски градини и ясли, учениците безвъзмездни учебници и еднократна помощ от 300 лева от първи до четвърти клас. Майките получават увеличено майчинство, служащите увеличена минимална заплата, пенсионерите увеличени пенсии. Спасихме хиляди фамилии през тежката зима като замразихме тока. Фирмите получиха помощ от страната и оцеляха в първите спешни месеци. Изведохме България до първо място по индустриално произвеждане.Това сме ние. С грижа за хората от наш слоган се трансформира в действителност. Ние бяхме и оставаме срещу въвличане на България във войната. Искаме договаряния и мир.  Само с присъединяване на Българска социалистическа партия в държавното управление може да се подсигурява по-лекото прекосяване през рецесията за хората. С кого ще се коалираме след изборите ще решавате вие с вътрешнопартийно допитване. Има доста работа за извършване. Поздравявам ви, че сме единни, сплотени и решени за дейна и резултатна акция. На добър час ", пожела Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР