Софийската градска прокуратура установи, че България няма нищо общо с

...
Софийската градска прокуратура установи, че България няма нищо общо с
Коментари Харесай

Гешев съобщи дали България има общо с взрива на Кримския мост

Софийската градска прокуратура откри, че България няма нищо общо с гърмежа на Кримския мост. Това написа в Туитър основният прокурор Иван Гешев.

Според него това е била следващата хибридна офанзива против европейската общественост.

Още през октомври службите за сигурност откриха, че взривеният на Кримския мост камион в никакъв случай не е бил на територията на Република България, която беше посочена като насочна точка за неговия маршрут.

На 8 октомври на Кримския мост се взриви товарен автомобил, вследствие на което са се запалили седем цистерни с гориво от железопътна комбинация.

Взривът на Кримския мост е проведен от украинските специфични служби, съобщи по-късно президентът на Русия Владимир Путин, а съгласно Следственият комитет на Русия маршрутът на взривения камион на Кримския мост е бил Одеса, България (Русе), Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарски край.

След това Руската Федерална работа за сигурност (ФСБ) разгласява резултатите от следствието на детонацията на Кримския мост, в което продължаваше да участва " българската диря ".

През октомври Гешев прикани българските служби бързо да разсеят подозренията за присъединяване на България във гърмежа на Кримския мост
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР