Софийската градска прокуратура продължава разследването на договора за правна помощ,

...
Софийската градска прокуратура продължава разследването на договора за правна помощ,
Коментари Харесай

Прокуратурата още разследва договора на Лена Бориславова с ББР

Софийската градска прокуратура продължава следствието на контракта за правна помощ, подписан от Българската банка за развиване /ББР/ с адвокатска адвокатска фирма, в която е работила някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Лена Бориславова.

Това съобщил пред в. „ Сега “ представителят на СГП и зам.-градски прокурор Христо Кръстов. Разследването стартира през юни 2022 година, а срокът му към този момент е продължен до юни 2023 година Предстоят разпити на към 20 очевидци свидетели и приобщаване на документи, пояснил Кръстев. Той не е дал спомагателна информация, защото съгласно наблюдаващият прокурор, в случай че се дават елементи, може да се повлияе на следствието или да се укрият документи.

„ Софийската градска прокуратура следи формирано досъдебно произвеждане за умишлено подписване от длъжностно лице на неизгодна договорка и от това е произлязла забележителна щета “, разгласи държавното обвиняване предишния юли, когато се разбра, че води такова следствие. Това явно значи, че се проверяват хора от ББР.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР