“Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
“Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Ето къде пресъхват чешмите във вторник в София

“Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 5 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.

Във връзка с осъществяване на строително-монтажни работи по ул. “Свети Мина “ в ж.к. “Връбница 1 “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в: ж.к. “Връбница 1 “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. “Бакърено шосе “ на кръстовището с ул. “Алеко Богориди “.
свързани новини4354на 30.09.20214504на 31.08.2021
Във връзка с диагностика на махленски тръбопровод в кв. “Гниляне “ в гр. Нови Искър се постанова прекъсване на водоподаването от 09.30 до 19.30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на: ул. “Зора “, ул. “Враня “, ул. “Тополите “, ул. “Пенчо Славейков “ и ул. “Христо Ботев “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа “Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. “Враня “ пред църквата.

Във връзка с осъществяване на строително-монтажни работи в кв. “Кумарица “ в гр. Нови Искър се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в региона на: ул. “Отдих “ от № 4 до ул. “Шопска “.
свързани новини7182на 25.08.2021
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа “Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. “Отдих “ пред № 4.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР