Софийска районна прокуратура са извършени множество действия в хода на

...
Софийска районна прокуратура са извършени множество действия в хода на
Коментари Харесай

Пак разлепиха некролози на жив съдия в София

Софийска районна прокуратура са осъществени голям брой дейности в хода на следствие по отношение на разлепени некролози на арбитър от Софийски областен съд (СРС).

Досъдебното произвеждане e за хулигански дейности, осъществени с извънреден цинизъм. Образувано e при започване на месец юли след сигнал от ръководителя на Софийски областен съд, че до постройката на съда са разлепени некролози на жив арбитър.

В хода на следствието досега са осъществени голям брой дейности - разпитани са очевидци, направени са претърсвания на няколко адреса, конфискувани са материални доказателства и са назначени голям брой експертизи, измежду които - сложна, ДНК-експертиза, видео-техническа и дактилоскопска експертиза, чиито резултати се чакат.

На 9 октомври са били открити още разлепени некролози със фотография на същия арбитър до постройката на СРС. Направени са огледи и са конфискувани материални доказателства.

Материалите от последното действие са докладвани в Софийска районна прокуратура на 10 октомври в късния следобяд по към този момент формираното през юли досъдебно произвеждане.

Назначени са още експертизи.

При събиране на задоволително доказателства за виновността на несъмнено лице, ще бъде преценена опцията за привличането му към наказателна отговорност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР