Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 36-годишен мъж, проникнал

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 36-годишен мъж, проникнал
Коментари Харесай

Задържаха мъж, проникнал в колата на жена и заканил й се с убийство

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 36-годишен мъж, проникнал в колата на жена и й се заканил с ликвидиране.

На 17.11.2022 година към 13.00 ч. на бул. „ Витоша “ в гр. София, обвиненият А.Н. незаконно проникнал в непознат автомобил марка „ Мерцедес “, без единодушието на притежателя й – Е.Г. Принудил я да направи нещо срещу волята й, а точно да остане в  автомобила, като използвал за това мощ – хванал я за косата, дърпал я и не я пускал да излезе. След това А.Н. се заканил с ликвидиране на Е.Г., като й споделил „ Не викай, ще те убия “.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 346б от Наказателен кодекс, по член 143, алинея 1 от Наказателен кодекс и по чл.144,  алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. За закононарушенията, за които А.Н. е упрекнат са планувани наказания  „ отнемане от независимост “.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор, обвиненият е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на А.Н.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР