София. Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева

...
София. Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Вицепремиерът Екатерина Захариева прие генералния директор на Международния център за развитие на миграционната политика

София. Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева одобри генералния шеф на Международния център за развиване на миграционната политика (МЦРМП) Михаел Шпинделегер. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи . Двамата разискаха политиките за ръководство на миграцията и опциите за възстановяване на тяхната успеваемост, като подчертаваха върху района на Африка.
Двамата събеседници бяха безапелационни в нуждата да се работи интензивно със страните на генезис за превъзмогване на мигрантската рецесия.
Демографията, климатичните промени и районните спорове са измежду аргументите за миграцията, означиха още Захариева и Шпинделегер. Те се съгласиха, че дейното включване на частния бранш като сътрудник за справяне с казуса е от основно значение.
„ Трябва да дадем дълготрайна вероятност на тези страни – това е гаранция за стабилността “, сподели Захариева.
Международният център за развиване на миграционната политика (МЦРМП) е основан през 1993 година В него членуват 15 страни, в това число и България.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР