София. Задържани са 4 лица за извършване на кражби от

...
София. Задържани са 4 лица за извършване на кражби от
Коментари Харесай

Петър Петров, СДВР: Задържани са 4 лица за извършване на кражби от търговски обекти в София

София. Задържани са 4 лица за осъществяване на обири от търговски обекти в София. Това сподели на брифинг началникът на „ Криминална полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи Петър Петров, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Проведена е профилирана полицейска интервенция на бранш „ Кражби “, бранш „ Кобра “ и бранш „ Кражби “ към ГДНП по отношение на противопоставяне и обезвреждане на група за осъществяване на обири от търговски обекти. Колегите са работили месец и половина за тази група. Задържани са 4 лица, директно след осъществяване на самото закононарушение “, уточни Петров.

„ Задържани са 4 лица, три от които са престъпно проявени. Едно от лицата е с над 24 престъпни регистрации и над 164 известия за осъществяване на закононарушения. Все още се организират процесуални-следствени дейности. Липсите ще се пресмятат на идващ стадий “, съобщи той.

„ Ще проверим лицата за общо 5 случаи на територията на Столична дирекция на вътрешните работи за съпричастност. За тези други случаи ще се прави инспекция “, добави Петров. Според него става въпрос за престъпни действия единствено на територията на град София.

„ Около 4.30 часа тази заран проникват в магазин, като взломяват вратата и взимат това, което е на витрината. Предполагам, че става дума за мобилни устройства. Нека завършват процесуани-следствените дейности. Яснота има за тези 4-ма души. Няма информация за други лица все още. Едно от тези 4 лица не е престъпно проявено, всички други са ни известни. Едно от лицата даже има неоправдателна присъда в Германия за взривяваме на АТМ устройства. След като е излежал присъдата си, се връща в България и продължава престъпната си активност ", добави Петров.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР