София. Vivacom получи две отличия по време на седмото издание

...
София. Vivacom получи две отличия по време на седмото издание
Коментари Харесай

Vivacom получи две отличия по време на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце”

София. Vivacom получи две оценки по време на седмото издание на Годишните награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ Златно сърце ” на списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review. Това оповестиха от пресцентъра на мобилния оператор .

Компанията получи първо място в направлението „ Обучение и развиване в цифровата сфера, точните науки и историята “. Наградата „ Златно сърце “ беше връчена поради трайния ангажимент на Vivacom за цифровизация на българското обучение. Журито беше впечатлено от резултатите от най-голямата национална самодейност за цифровизация на образованието Образование 4.0. Тя разпространява цифровите просветителни запаси и мястото им в образователния развой, с цел да го направи забавен, потребен и съответен на актуалните потребности на учениците.

„ Ние във Vivacom имаме вяра, че в актуалния свят всяка компания би трябвало да организира политика за корпоративна обществена отговорност, тъй като това е методът обществото да върви напред. Стратегията ни е да поддържаме дълготрайно публично значими дела и организации. Образованието постоянно е било един от най-важните ни цели, тъй като имаме вяра, че младежите са моторът на нововъведенията и напредъка. Безрезервно поддържаме разнообразни благотворителни дела, давайки явен образец по какъв начин бизнесът може да си сътрудничи с обществото в интерес на по-добър живот за всеки един от нас. “, сподели Веселка Вуткова, шеф „ Корпоративни връзки “ във Vivacom.

„ Злaтно сърце “ беше присъдено на Vivacom и в категорията „ Устойчива обществена политика “. Телекомът получи високото самопризнание поради дългогодишната си традиция в провеждането на обществено виновни начинания. Сред тях са Vivacom Регионален грант, стратегия, която започва през 2014 година в партньорство с Българския център за нестопанско право и подкрепя развиването на районите посредством безплатно финансиране на планове на локалните общности. Общата инвестиция на Vivacom в шестте издания на Регионалния грант е над Общата инвестиция на Vivacom в шестте издания на Регионалния грант е над 382 000 лева, подкрепени са 82 плана от цялата страна. Журито беше впечатлено и от резултатите на националната дарителска самодейност „ Операция „ Жълти стотинки “. Тя започва през 2010 година и от този момент подкрепя безплатно деца и младежи. До момента са дарени над 655 000 лева на значими обществени дела. Операция “Жълти стотинки “ се реализира с поддръжката на десетки медии, компании и организации.

Общо 35 благотворителни плана и обществени начинания в над 20 разнообразни категории получиха публично самопризнание на церемонията в Интер Експо Център.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР