София. Виждаме наченки на това бъдещата коалиция да печели време

...
София. Виждаме наченки на това бъдещата коалиция да печели време
Коментари Харесай

Александър Ненков, ГЕРБ- СДС: Виждаме наченки на това бъдещата коалиция да печели време и любовта на народа чрез поемане на нов дълг

София. Виждаме първи проблясъци на това бъдещата коалиция да печели време и любовта на народа посредством вдишване на нов дълг. Това сподели националният представител от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Александър Ненков по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Колеги обстановката е следната: тържествената част свърши. Сега следва по-важната част да осъществим дългът си, който сме поели, когато сме се кандидатирали за народни представители. Повече от година се наслушахме на всевъзможни заклинения, обети, обвинявания, упоритост за по-добро ръководство. Реално, когато се замислим, това е една изгубена година в празни приказки. ГЕРБ е призвана да бъде съпротива в този парламент и като такава едно от главните ни терзания и забележки е, че виждаме първи проблясъци на това бъдещата коалиция, да печели време и любовта на народа, успокоение посредством вдишване на нов дълг и посредством загробване на бъдещите генерации, на бъдещите данъкоплатци ", зави още Ненков.

По думите му преди време, в случай че ставало въпрос за дълг, обществото е било сензитивно.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР