София. Вчерашното справедливо решение за българските граждани - днес беше

...
София. Вчерашното справедливо решение за българските граждани - днес беше
Коментари Харесай

Александър Иванов, ГЕРБ: Вчерашното справедливо решение за българските граждани - днес беше ревизирано от новите управляващи

София. Вчерашното заслужено решение за българските жители - през днешния ден беше ревизирано от новите ръководещи. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Иванов по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Той регистрира, че никой не приказва за бизнеса. " Колеги, никакви ограничения няма във визията за новото ръководство за българския бизнес и опцията му да бъде конкурентоспособен ", сподели още Иванов.
Какво се случи от през вчерашния ден до през днешния ден? Министър-председателят и отрасловите министри, виновни за ценовата и енергийна рецесия, се скриха в Министерски съвет, почнаха посредством свои аватари да се разпореждат на парламентарните си групи в ръководството по какъв начин да създадат през днешния ден едно нещо. Да не подкрепят по никакъв метод нито българските жители, нито българския бизнес.Прие се един лобистки текст, при който се облагодетелства ВЕИ бранша ", доплъни още Александър Иванов.

По думите му никога не се е потърсило решение и не се е дала вяра на бизнеса да оцелее след зимата. Според него Министерство на енергетиката и министър-председателят не са подхванали нищо.

Жечо Станков също разяснява тематиката с мораториума за цените на електрическата енергия, топлинната сила и ВиК услугите. " беше осъществена една замяна, не смяна. Какво се случва от тук нататък с българските жители, с бизнеса, с локалните управляващи? Предложението за мораториума, което направихме през вчерашния ден бе като репер на цена да се вземат цените от 1 януари 2021 година Като представител на 2-ри МИР ще направя едно малко съпоставяне какво значи това, съпоставено с това, което се одобри или точно цените да бъдат замразени към днешна дата. Решението, което през вчерашния ден приехме, щеше да докара в Бургаския район до 20 % по-ниска цена на парното, 5 % по-ниска цена на тока и в пъти процентна цена на водата по-ниска. След изменението на решението, което приехме през вчерашния ден - замразяваме цените на силата към тази дата, която сме сега ", сподели още Жечо Станков.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР