София. Вчера бе открит новият напълно реновиран Център за обслужване

...
София. Вчера бе открит новият напълно реновиран Център за обслужване
Коментари Харесай

Жителите на няколко столични квартала ще бъдат обслужвани в Център за обслужване на клиенти на „Софийска вода“ от ново поколение

София. Вчера бе открит новият изцяло реновиран Център за обслужване на клиенти на „ Софийска вода “ на партерния етаж на Мега Мол, ж. к. " Люлин ", на бул. „ Царица Йоана “, който ще обслужва клиентите от 09:00 ч. до 20:00 ч. всеки работен ден и от 10:00 ч. до 16:00 ч. в събота. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението .
Новата локация е съобразена с основно си местонахождение да обслужва няколко квартала, с удобството да бъде елементарно налична посредством градски превоз, лек автомобил или пешком, както и с удълженото си работно време.
В новите центрове „ Софийска вода “ обезпечава функционално разделяне на предлаганите услуги, с цел да се спести неудобството и времето на клиентите. Има обособени гишета за заплащания на сметки и други такси, за даване на бързи услуги и информация, и за заявяване на услуги от клиентите, които изискат по-дълго време за работа с един клиент. Вградена е и електронна система за поредността на обслужване, която като се изключи че дава билети с номер за клиентите, има и цифрово видео наличие.
Своевременно на разположението на всички гости, с изключение на комфортно място за изчакване, се дава и опция за гратис потребление на wi-fi мрежа, както и комфортни електрически контакти за зареждане на мобилни телефони.
Проектът за ребрандиране на новите пространства е с помощта на партньорството сред „ Софийска вода “, Нов български университет и Националната художествена академия, вследствие на което през 2016 година се организира конкурс за дизайн, извоюван от Ивана Янкова – студент в Магистърска стратегия „ Рекламен дизайн “ на Национална художествена академия. Нейният дизайн се отличи освен поради своята креативност в препоръчаната нова образна еднаквост, само че и поради преплитането на главните разбирания за полезностите на Групата „ Veolia “: фокус към клиента, запазване на ресурсите, и отговорност към обществото.
Това е първият от трите центрове за клиенти от ново потомство, които дават обслужването на клиентите на „ Софийска вода “ с напълно нов модел и визия. В сряда, 7 февруари 2018 година, следва отварянето и на втория център в Бизнес парк София, Младост, а до края на февруари и изцяло нова локация в ЦУМ.
Обновените центрове са още един стадий от цялостното модернизиране на потребителско обслужване под мотото „ Услуги по вода “, което „ Софийска вода “ вкара. Компанията е първият ВиК оператор с 24-часова безвъзмездна телефонна линия - 0800 1 21 21, както и е единствена с Мобилен център за обслужване на клиенти – бус, оборудван с всички нужни технологии, с цел да обезпечава цялостен набор от услуги, които се оферират от стационарните потребителски центрове на компанията.
За клиентите на сдружението, които избират он-лайн връзките за тяхното ползване на вода, остават опциите всяка една от предоставените физически услуги да се употребява отдалечено на www.sofiyskavoda.bg.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР