София. В България има страхотна бизнес инфраструктура и напредък по

...
София. В България има страхотна бизнес инфраструктура и напредък по
Коментари Харесай

Стив Кели, международен лектор: В България има страхотна бизнес инфраструктура и напредък по отношение на бизнеса

София. В България има страхотна бизнес инфраструктура и прогрес във връзка с бизнеса. Това сподели Стив Кели - шеф на MariaDB Corporation и интернационален преподавател, по време на Икономическия конгрес „ Business excellence 2022 ”, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ В България има страхотна инфраструктура, страхотни хора, които излизат от университетите през годините, има страховит прогрес във връзка с бизнеса “, съобщи Кели. „ Съвременният капитализъм не е първичният, който беше една покваряваща примес от боклуци. Старият метод пречи на метода, по който работим и по който се отнасяме един с различен. По-добре е да подхождаме от една по-добра обществена позиция към бизнеса “, сподели още той. Кели уточни, че бизнесът би трябвало да избира положителното на обществото пред персоналната облага.
„ Ние ценим доста интелигентността – дали е основаването на колелото, дали е изкуственият разсъдък. Но въпреки това ние сме овце – сътворяваме стандарти и ги следваме сляпо. И най-после честваме какъв брой сме сполучливи, тупаме се по гърдите какъв брой сме велики. Но спечелилите обаче в действителност са губещите – от момента, в който Давид убива Голиат има развой на ужас, фирмите не са планували, че нещо ненадейно ще се случи “, съобщи Кели и уточни, че прекалено много просветеност в никакъв случай не е умно решение. „ Всеки път, когато притискаме прекалено много креативният капацитет, сътворяваме аномалии “, разяснява той. „ Много бизнеси, които залагаха единствено на най-умните, най-интелигентните и най-хубавите хора, към този момент банкрутираха “, сподели Кели и уточни, че интелигентността не е панацеята, за която хората я мислят. „ Скоростта на активността ни и метода, по който подхождаме в бизнеса, са доста по-ценни “, съобщи той. „ Трябва да сме мъдри и да разбираме, че прекалено много просветеност не е на положително. Тогава по какъв начин да реализираме бизнес предимство? Чрез мъдрост “, акцентира Кели.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР