София. ЦСКА победи Добруджа 07 с 3:0 гейма в Ефбет

...
София. ЦСКА победи Добруджа 07 с 3:0 гейма в Ефбет
Коментари Харесай

ЦСКА победи Добруджа 07 с 3:0 гейма

София. ЦСКА победи Добруджа 07 с 3:0 гейма в Ефбет Супер Волей на NVL.bg. И двата тима започнаха разконцентрирани при започване на първия гейм, допускайки неточности както на сервис, по този начин и в офанзива. Георги Татаров с два блока и две офанзиви оказа помощ на амейците да намерят по-бързо своя темп и те поведоха с 9-6. Грешките продължиха да съпътстват и двата тима, само че домакините въпреки всичко успяваха да приключват по-успешно своите офанзиви и отвориха мача в своя изгода.

Вдъхновени, състезателите на Александър Попов започнаха малко по-добре във втората част. Добруджа ги преследваше в резултата, само че два поредни аса на Татаров и два блока на Латунов и Павлов надлежно дадоха удобна преднина с 14-8 на домакините, които съумяха да сграбчен и този сет.

Добруджа се опита да се върне мача, повеждайки за малко в третия гейм, само че това не беше задоволително и амрейците се поздравиха с осма победа в Ефбет Супер Волей.

Статистически, ЦСКА се показа по-добре на всички детайли, завършвайки с 42 сполучливи офанзиви (на 28), 6 аса (на 3) и 5 блока (на 3). Реда Хайкал стана топ изпълнител с 24 точки, 13 добави Георги Татаров. За Добруджа Георги Михалев означи 12.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР