София. Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич сподели първите

...
София. Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич сподели първите
Коментари Харесай

Валентич: Сега създаваме повече шансове, но вкарваме по-малко

София. Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич показа първите си усещания след равенството 0:0 със Славия в мач от 16-ия кръг на efbet Лига.

" Идва интервал, в който стартира да се мисли по какъв начин да запазим мястото си в челото на класирането. Казвам на играчите си да не помнят това и да продължат да играят футбола си. Има раздразнителност, до момента в който владеем топката. Нямахме задоволително качество във финалната третина, изключително през първото полувреме. Допуснахме много положения пред личната врата. След двойната промяна установихме надзор над мача, само че младият им вратар е просто приказен ", стартира експертът.

" Не става въпрос за неверни решения във финалната третина, само че трябваше да вземем нещо след загубата с Черно море. Трябва да продължим да вършим това, което можем. Ако някой беше споделил, че ще сме в Топ 5 на този стадий от сезона, то щяхме да сме удовлетворени преди началото на сезона. Когато имахме Наско Илиев в състава, не създавахме толкоз шансове. Сега сътворяваме повече, само че вкарваме по-малко. Трябва да намерим салдото в играта си и да продължим да имаме вяра в метода си на игра. До Лудогорец се представяхме мощно, в този момент още веднъж би трябвало да преоткрием формата си ", приключи Валентич.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР