София. Следващите няколко месеца след европейските избори са ключови за

...
София. Следващите няколко месеца след европейските избори са ключови за
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мария Габриел, ГЕРБ: Подготвен отбор в ЕП ще означава силен глас на България при преговорите за бюджета на ЕС

София. Следващите няколко месеца след европейските избори са основни за довеждане докрай на договарянията за новия дълголетен бюджет на Европейски Съюз. Имам достойнството да повеждам тим, който познава процедурите и механизмите на водене на договаряния. Затова е значимо да изпратим в идващия Европейски парламент квалифициран български тим, който няма да губи време, а ще отстоява интензивно националния интерес. Това ще значи работа и за райони като Бобов дол, които могат да се възползват от препоръчаната по време на българското председателство на Европейски Съюз Програма за въглищни райони в преход. Тя планува 5 милиарда евро в поддръжка на въгледобивни региони, с цел да могат да отговорят на новите трендове в бранша. Ще бъдат обхванати 40 района и Бобов дол има късмет да е един от тях. Това съобщи по време на среща - полемика с жители на община Бобов дол лидерът на листата на ГЕРБ за идните избори за Европейски парламент Мария Габриел, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
На срещата в Бобов дол участваха също претендентът за евродепутат Асим Адемов, регионалният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев, общинският началник на политическата мощ в Бобов дол Мая Спасова и ръководителят на партията в Кюстендил Михаела Крумова.
Европа ни чува, тъй като имахме доста сплотена група евродепутати от ГЕРБ. Имахме едно извънредно сполучливо европредседателство. Имаме един министър-председател, който е на извънредно огромна респект и почитание в Европейския съюз, както и един безукорен еврокомисар. Затова, и предвид на постигнатите триумфи, имаме лице и очи да застанем пред хората, с цел да продължим по пътя, по който сме поели. България е на вярното място и се движи по верния път. Това съобщи пред жителите на община Бобов дол претендентът за евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР