София. Със заповед на министър Бойко Рашков за директор на

...
София. Със заповед на министър Бойко Рашков за директор на
Коментари Харесай

Старши комисар Калоян Милтенов е назначен за директор на СДВР

София. Със заповед на министър Бойко Рашков за шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е назначен ст. комисар Калоян Милтенов. Днес той бе показан пред състава на дирекцията от и.д. основен секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Стоян Темелакиев. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .

Ст. комисар Милтенов стартира работа като шпионин в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година В идващите години заема поредно управителни длъжности в системата - шеф на група и шеф на бранш „ Икономическа полиция “ в 1-во Районно ръководство, шеф на бранш в отдел „ Противодействие на икономическата престъпност “ – Столична дирекция на вътрешните работи, заместник-началник, по-късно и шеф на Трето районно управление (на МВР) в София, шеф на 1-во Районно ръководство в София. От 14 октомври 2019 година е назначен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „ Икономическа полиция “ в ГДНП. Награждаван е неведнъж за професионалната си работа.

Досегашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Антон Златанов е преназначен на служба заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР