София. С EON клиентите на Vivacom получават богато и ексклузивно

...
София. С EON клиентите на Vivacom получават богато и ексклузивно
Коментари Харесай

Людмила Семерджиева, Vivacom: EON дава достъп до над 210 уникални канала и над 10 хиляди заглавия от видеотеката

София. С EON клиентите на Vivacom получават богато и извънредно наличие. Това сподели Людмила Семерджиева, експерт „ Продуктово развиване “ – Vivacom, в изявление за предаването „ Фокус Тех “ на Радио „ Фокус “ във връзка стартирането на платформата EON.
„ Визията на самото устройство, както и отдалечените, интерфейсът и всички функционалности вършат платформата и работата с нея в действителност доста друга от всичко познато до момента. Едновременно с това е доста интуитивна, лесна за работа, с голям брой разнородни и потребни функционалности. Също по този начин е обърнато огромно внимание на персонализираното и филтрираното наличие на база профил “, сподели Людмила Семерджиева.
Платформата предлага повече от 200 канала с списък до 7 дни обратно, видеотека с над 10 хиляди заглавия и супер бърз интернет. „ Самото връщане на предаване е доста елементарно както на тв приемника, по този начин и на другите устройства, за които може да се употребява платформата. Подредени са по дни, по дати “, изясни специалистът.

Една от най-ексклузивните функционалности е гласовото търсене, което не търси единствено наличието в платформата, а и отвън нея. „ Например, в случай че кажем името на някой обичан артист или филм и има такова наличие в EON видеотеката, ще се покажат всички открити резултати от там. Заедно с това ще излязат резултати от Уикипедия, YouTube и други сходни. Може да се търси и по името на самото наличие или предаване, което желаеме да гледаме като се пресъздава информацията от ТВ архива на EON за минало или идно събитие, за което пък може да зададем увещание “, сподели Людмила Семерджиева.

Клиентите имат избор сред три транспарантни и лесни за прилагане пакета - Light, Full и Premium.
„ Цените към този момент са факт и са много атрактивни: 1 лева за първите до 4 месеца. За тази цена клиентите получават интернет със скорост до 1 Gbit, 1 нов правоприемник, едно smart TV приложение за тв приемник и достъп до мобилното приложение, което може да се употребява до три устройства по едно и също време. С това получават достъп до над 210 неповторими канала и над 10 хиляди заглавия от видеотеката. Съдържанието, скоростта и общоприетата цена след промоционалния интервал зависят от това кой пакет си избере клиентът “, разясни специалистът.

Пълните условия за трите пакета и всички функционалности на EON можете да намерите на уеб страницата на Vivacom, посочи Людмила Семерджиева.

Росица АНГЕЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР