София. С безкрайно уважение и истинско възхищение за всичко това,

...
София. С безкрайно уважение и истинско възхищение за всичко това,
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с италианския магистрат Алфонсо Сабела

София. „ С безпределно почитание и същинско удивление за всичко това, което е направено и вършиме за София “. Това обръщение написа към кмета на София Йорданка Фандъкова италианският магистрат Алфонсо Сабела, оповестиха от пресцентъра на Столична община . По време на диалога си със столичния кмет Фандъкова Алфонсо Сабела изрази положителните си усещания от София и показа, че е за повторно в българската столица. „ Днес виждам огромна смяна, развиване, спретнат град с нова визия “.
По време на срещата двамата разискаха битката с корупцията и ограниченията, които кметовете подхващат, с цел да лимитират неприятните практики. „ Насочваме старания в понижаване на бюрократичната тежест и въвеждане на повече електронни услуги “, сподели кметът на София Фандъкова по време на срещата. Според нея е доста значим строгият надзор, както и в договорите с изпълнителите да се плануват високи наказания, в това число преустановяване при недобро осъществяване.
Алфонсо Сабела се включва интензивно в най-мащабната борба на страната против мафията, като част от екипа на прокурор Джовани Фалконе в интервенцията „ Чисти ръце “. По-късно е работил като консултант по тематиките бистрота при ръководство на публични средства на кмета на Рим Игнацио Марино. Той е в София за премиерата на своята книга „ Заразената столица “, в която показва разнообразни сполучливи практики в битката си с мафията и корупцията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР