София. Разследващият журналист от bird.bg Атанас Чобанов e получил сериозни

...
София. Разследващият журналист от bird.bg Атанас Чобанов e получил сериозни
Коментари Харесай

„Демократична България“: Бързо и ефикасно да бъдат неутрализирани заплахите срещу журналиста Атанас Чобанов

София. Разследващият публицист от bird.bg Атанас Чобанов e получил съществени сигнали от непознато държавно управление за „ непосредствена опасност “ против него. Сезирани са българските способени органи по случая. Това оповестиха от пресцентъра на ПГ на " Демократична България " . Ние като народни представители не можем да останем безучастни към всеки опит за посягане над живота, здравето и свободата на който и да е български жител. Не можем да останем безмълвни към наказателни акции против публицисти – изключително когато става дума за проверяваща публицистика, която рови дълбоко в ползите на мафията.

В България нереформираната прокуратура и недореформираните специфични служби постоянно обръщат тил на закононарушенията на проведената престъпност и корупцията и проверяващата публицистика остава единственото средство за следствие на дълбоката страна.

Ние от парламентарната група на „ Демократична България “ призоваваме правоохранителните органи бързо и ефикасно да обезвреждат заканите против журналиста Атанас Чобанов и да разгласят дали те в действителност идват от лица, наранени от глобите по световния закон „ Магнитски “, както самият той допуска.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР